Stalen schuifdeuren van aluminium

De stalen schuifdeuren van Entrance zijn gemaakt van aluminium. Door de mooie fijnstructuur coating lijken de deuren op staal. Het voordeel van aluminium is dat de hoeken strakker zijn waardoor de naden beter op elkaar aansluiten en de deur lichter is zodat er geen verzwaarde scharnieren toegepast hoeven te worden.

  • Schuifdeuren

Door het toepassen van dit mooie smalle profiel krijgen de deuren een industrieel uiterlijk. Deze industriële deuren passen vrijwel in elk interieur zowel woningen als bedrijven. Doordat de deuren een zeer smal profiel hebben draagt dit bij aan de hoeveelheid lichtinval. Een ruimte kan worden afgesloten maar het ruimtelijke gevoel blijft. Hierdoor wordt het woongenot verbeterd.

IDA profiel voor ieder huis en bedrijf

IDA, ofwel ‘Interior Doors Aluminium’, springt in op de trend van minimalistische binnendeuren en wanden met de uitstraling van staal. De binnendeuren zijn 100% te recyclen, onderhoudsvriendelijk en zeer licht in gewicht.

Wilt u een mooie stalen-look schuifdeur? Wij maken deze van aluminium.

Door eigen productie bij Entrance is de samenstelling van de profielen exact te bepalen. Er kan een keuze gemaakt worden in het aantal glasvakken en op welke hoogte deze moeten komen zodat het lijnt met andere elementen in huis. Ook zijn er verschillende soorten opdekprofielen waardoor het uiterlijk van de deur veranderd.

Wilt u toch een andere kleur en/of coating? Geen enkel probleem. Laat het ons even weten en we regelen het voor u.

 

Deurklinken en grepen

De schuifdeuren zijn automatisch, maar toch is er de keuze om een klink of greep te laten monteren. Hierbij is de schuifdeur gemakkelijk te openen met de Push&Go functie.

Ga je hierbij voor klassiek, modern of industrieel?

 

Voordelen aluminium

  • Strakke lijnen
  • Design
  • Lichter van gewicht, extra versteviging in het kozijn/scharnier is daarom niet nodig
  • Aluminium deuren kunnen in tegenstelling tot staal op locatie in elkaar gezet worden. Hierdoor kunnen deze deuren ook op moeilijk bereikbare plekken gemonteerd worden
  • Tip: kies voor de fijnstructuur zwart coating